Munkáink


MyPoint-S jármű szerviz alkalmazás

Az Android és iOS platformon egyaránt elérhető alkalmazásban a vásárlók időpontot foglalhatnak a Point-S Magyarország országos gumiszerviz hálózatának tagszervizeibe a különböző szolgáltatásokra. A vásárlók a mobilalkalmazásban kezelhetik járműveiket és időpont foglalásaikat, értesítéseket kapnak a foglalásokról és a promóciókról, valamint maguknál tarthatják digitális törzsvásárlói kártyájukat.


Az alkalmazás különlegessége, hogy az egyes funkciókat a tagszervizek adminisztrátorai személyre szabottan konfigurálhatják, ráadásul a rendszer időpont foglalás optimalizációt is végez a hatékonyabb időbeosztás eléréséért.

PARTNER
Point-S Magyarország
PLATFORM
iOS, Android
Telekom önkiszolgáló ügyfélszolgálat

A Magyar Telekom NyRt. Telekom nevű alkalmazásában a felhasználó Android, iOS és Windows Phone platformon kezelhetik előfizetéseiket és számláikat, tekinthetik meg egyenlegeiket és Kapcsolat Program adataikat, valamint kereshetnek a T-Pontok között. Cégünk már az alkalmazás megszületésének pillanatában jelen volt, az élet-ciklusát pedig 7 éven keresztül követtük.

PARTNER
Magyar Telekom NyRt.
PLATFORM
iOS, Android, Windows Phone
89.5 Music fm közösségi alkalmazás

Az alkalmazás valódi közösségi élményt nyújt iOS, Android és WindowsPhone platformon a népszerű rádiós csatorna hallgatói számára. Az alkalmazásban az élő rádióadás mellett különböző zenei stílusú mixekhez férhetnek hozzá a hallgatók kétféle hangminőségben. Az alkalmazás bemutatja a Music Fm DJ-it is, valamint a közösségi élményt egy mobil chat funkcióval teszi teljessé.
Az alkalmazás több százezer letöltéssel büszkélkedhet.

PARTNER
89.5 Music fm
PLATFORM
iOS, Android, Windows Phone
Mobil beléptetés applikáció
Az Anteus Ticket Controll mobil beléptetést és parkolást segítő alkalmazása az Anteus Kft. által forgalmazott beléptető rendszerek kiegészítőjeként nyújt lehetőséget a kényelmes és gyors parkolásra.
PARTNER
Anteus beléptető rendszerek
PLATFORM
Android
Tropicarium interaktív látogatói alkalmazás

A Tropicarium Oceanárium látogatói applikációja az alapvető információk (jegyárak, megközelítés, házirend) mellett teljes virtuális sétával ad lehetőséget a Tropicarium bejárására. Az élőlényekről a látogató a szöveges információk mellett képi-, hang- és videó anyagokkal tájékozódhat, ezzel igazán különlegessé téve a felhasználói élményt. A személyre szabott idegenvezető magyar, angol és szlovák nyelven is elérhető.
A natív alkalmazás informatikai értelemben vett különlegessége, hogy a mobil alkalmazásoknál megszokottakkal ellentétben tartalmában is megjelenésében is online adminisztrátori felületen keresztül paraméterezhető.

PARTNER
Tropicarium Oceanárium
PLATFORM
iOS, Android, Windows Phone
Fejjünk tehenet mobil alkalmazással
A projekt keretében a tehenészeti fejőházakban használt fejőgépek szívócsövén elhelyezett nyomásmérő által BlueTooth technológiával továbbított adatokat fejőházakra, azon belül pedig fejőgépekre bontva kumulálja és vizualizálja az Android alkalmazás. Az adatgyűjtés célja a tőgybetegségek okozta tejhozam csökkenés elkerülése.
PARTNER
MagiCom
PLATFORM
Android
Az Ön mobil alkalmazása

Lépjen kapcsolatba velünk és engedje, hogy kompetenciáinkat és szakmai tapasztalatainkat felhasználva segítsünk alkalmazása megálmodásában és megvalósításában.
A közös munka minden esetben üzleti elemzéssel veszi kezdetét, mely keretében üzleti igényeit a megvalósíthatóság alapján specifikáljuk. Ezt követően a tervezés, az implementáció és a tesztelés fázisain keresztül juthatunk el odáig, hogy mobil alkalmazását vagy online rendszerét éles üzembe helyezhessük. Munkánk azonban ekkor sem ér véget, hiszen a produkciós környezetben történő üzemeltetés és a monitorozás további szakértelmet igényelhet.

PLATFORM
iOS, Android, Windows Phone
Miluklub baba-szülő közésségi applikáció

A Miluklub Magyarország legnagyobb baba-szülő közésségének applikációja. Célja, hogy már a kezdetektől, a mazgat megfogantatásától támogató segítséget nyújtson a szülőknek minden, a várandósággal kapcsolatos kérdésben; ezt a támogatást pedig a gyermek 3 éves koráig folyamatosan biztosítja. Az applikáció számos hasznos funkcióval bír, többek között különböző kalkulátorokkal, naplózási funkciókkal, szakértői tartalmakkal, fórummal, személyes tanácsadással.

Az alkalmazás egy – általunk fejlesztett – ökoszisztéma része, amely naponta több ezer felhasználót szolgál ki.

PARTNER
Miluklub
PLATFORM
iOS, Android

Filozófiánk


Üzleti filozófiánk alapköve, hogy a hagyományos szolgáltató-megrendelő viszonyok helyett partneri kapcsolatokat ápolunk. Ennek köszönhetően Partnereinkkel az együttműködés egyenrangú lehet, hiszen semelyik fél sem érzi magát kiszolgáltatottnak. Legyen szó akár egy egyszerű weboldalról, egy trendi mobil alkalmazásról vagy egy összetett vállalatirányítási rendszerről, törekszünk Partnerünk céljainak és helyzetének részletes megismerésére; hogy Partnerünk nézőpontját maximálisan megismerve adhassunk tanácsot. Informatikai projektjeinket minden esetben egyedi megrendelésnek tekintjük, ezért célunk, hogy Partnereink szaktudásunkra és tapasztalatainkra alapozva megfelelő üzleti döntést hozhassanak a közeli és távlati célok, a kockázatok, valamint a továbblépési lehetőségek megfontolásával.
Büszkék vagyunk arra, hogy eddigi együttműködéseink során Partnereink legfőbb pozitívumként az üzleti korrektséget és a szakmai kompetenciát emelték ki. Célunk, hogy az egyes szakterületeken külön-külön és együtt is a technológiai fejlődést követve újabb ismeretekre és tapasztalatokra tegyünk szert, ezáltal legalább szinten tartsuk, de inkább fokozzuk informatikai tudásunkat.
YOUR VISION IS OUR REALITY - mottónk véleményünk szerint hűen tükrözi üzleti filozófiánkat, hiszen előrevetített üzleti célok és tervek informatikai eszközökkel történő megvalósítását tekintjük hivatásunknak.
CodeVision kft mobil applikáció fejlesztés CodeVision kft online weblap fejlesztés
Valami történt.